Loading...
  • Bulevar Zorana Đinđića 12ž, lokal 9, Novi Beograd
  • Pon - Pet: 10h - 19h, Sub: 10h - 15h

Oakley – podignite vaše performanse na nivo umetnosti

Osnovan u južnoj Kaliforniji 1975. godine, Oakley je danas jedan od vodećih
proizvođača sportske opreme, od čega su možda najprepoznatljivije njegove naočare.

Oakley naočare razvijaju se u high-tech laboratorijima nakon čega ih testiraju vrhunski sportisti u najtežim uslovima. Danas su sinonim za dizajn, tehnologiju i inovaciju. Originalan geometrijski dizajn, materijali visokih performansi, vrhunska tehnologija i postupci izrade omogućuju Oakley-u izradu naočara s optičkom korekcijom indeksa loma, jasnoće i prizmatične jačine.

Jedan je aspekt koji ujedinjuje sportiste, dizajnere i naučnike koji stoje iza Oakley proizvoda – “prosečnost nije opcija”.

HydrophobicT postupak izrade sočiva čine ih otpornim na vodu, znoj i prašinu, što čini njihovo čišćenje izrazito jednostavnim. Oakley sočiva imaju fotosenzitivna svojstva, tako da se automatski zatamnjuju, u zavisnosti od jačine svetlosti. Ova sočiva filtriraju čak 100% štetnog UV zračenja i tako pomažu u prilagođavanju različitim uslovima. Takođe, materijal od kojeg se sočiva sastoje i geometrija izrade Oakley naočara pružaju nenadmašivu zaštitu od brzine i težine udarca.

Okviri naočara Oakley dizajnirani su tako da omogućuju udobno i sigurno nošenje. Zbog patentiranog dizajna Three-Point Fit, ovaj okvir dodiruje samo most nosa i deo iza slepočnica čime se uklanja neudobnost svojstvena običnim okvirima koji opterećuju uši.