Loading...
  • Bulevar Zorana Đinđića 12ž, lokal 9, Novi Beograd
  • Pon - Pet: 10h - 19h, Sub: 10h - 15h

Kancelarijska sočiva

Kancelarijska sočiva za naočare namenjena su za bliže i srednje udaljenosti (do cca 4m). Namenjene su uglavnom mlađim prezbiopima kojima ne treba korekcija za daljinu. Glavna razlika između progresivnih i kancelarijskih sočiva za naočare je u širini vidnog polja.

Za osobe koje rade na računaru, a nose naočare, da bi izbegli tegobe nije dovoljna zaštita filterom od zračenja budući da se oko napreže stalnim fokusiranjem i akomodiranjem zbog učestalog menjanja pogleda od blizine do srednje udaljenosti monitora. Posledice su zamor oka, zamagljenje, suvoća, crvenilo i osećaj peska u očima.

Vrlo efikasno rešenje su radni progresivi kod kojih je dioptrija za čitanje na blizinu na donjem delu sočiva, a prema gore se dioptrija smanjuje što s jedne strane omogućava jasnoću i blizu i na udaljenosti računara, a s druge strane ne utiče na porast dioptrije kao kod korišćenja monofokala. Takođe takvo izvodjenje  omogućava prirodni položaj glave pa se izbegavaju bolovi u vratu, glavobolja i sl. Sočiva dodatno filtriraju ometajuće refleksije monitora i nude osećaj veće udobnosti.

Addpower je najbolje rešenje za kancelarijske poslove kod kojih se kombinuje puno čitanja i rada na računaru. 
Zahtevaju široko intermedijarno područje za intenzivno čitanje i rad na računaru bez ograničenja u širini.

Addpower je najefikasnije rešenje za osobe koje puno čitaju jer nudi istinsku dubinu vida uz garanciju relaksiranog iskustva čitanja.
Odlično je rešenje kao drugi par naočara uz progresive. Namenjen je osobama koje intenzivno čitaju i za rad na računaru, te kao dodatno rešenje za presbiope s višom vrednosti adicije za koje su normalna progresivna sočiva za naočare limitirana u širini vidnog polja na blizu i srednjim udaljenostima. Zbog digresijske vrednosti od -0.75 D, široka i fleksibilna dubina percepcije je osigurana.

Želite li preciznost izrade sočiva za naočare na nivou piksela, Addpower 60 TrueForm indoor dizajnom Hoya dodatno obrađuje unutrašnju površinu postojećeg dizajna sočiva za naočare skladno vašoj dioptriji. Za vas to znači da je dioptrija na jedinstven način određena kako bi naglasila bolju vidnu oštrinu i jasnoću slike u svakoj pojedinačnoj liniji gledanja.

LectureB su kancelarijska sočiva za rad na računaru koja pružaju oštar vid na udaljenosti do 2m. Omogućavaju prirodan položaj glave na blizini i veliku udobnost za vreme rada.

Namenjen je 0s0bama koje intenzivno čitaju i za rad na računaru, te kao dodatno rešenje za presbiope s višom vrednosti adicije za koje su normalna progresivna sočiva limitirana u širini vidnog polja na blizu i srednjim udaljenostima. Zbog digresijske vrijednosti od -1.50 D, široka i fleksibilna dubina percepcije je osigurana.

Želite li preciznost izrade sočiva za naočare, Lecture B TrueForm indoor dizajnom Hoya dodatno obrađuje zadnju površinu postojećeg dizajna sočiva skladno vašoj dioptriji. Za vas to znači da je dioptrija na jedinstven način odredjena kako bi naglasila bolju vidnu oštrinu i jasnoću slike u svakoj pojedinoj liniji gledanja.

Argumenti za kupovinu:

Opušteno čitanje, bolja dubina fokusa bez pokreta glave

Gladak prelaz s dalekog/ srednjeg na blizinu

Efikasna podrška za intenzivne čitače

Široko vidno polje I fleksibilnost u dubini

Hoyalux Tact 200 najbolje je rešenje za kancelarijske poslove. Zaposlenima treba široko vidno polje za srednje udaljenosti bez ograničenja. Hoyalux Tact nudi nenadmašiv osećaj funkcionalnosti, efektivnu vizualnu percepciju, fokusiranje na bliže i srednje zone gledanja. Za specijalističke poslove kojima je nužna fleksibilnost u dubini percepcije, Hoyalux Tact osigurava efikasno rešenje za poboljšanje kvaliteta vida i produktivnosti.


Hoyalux Tact 400
namenjen je za one klijente koji žele ergonomski dizajn i najbolje optičko rešenje na radnom mestu. Posebno se preporučuje kod zanimanja koje zahtevaju jasan vid na srednjim udaljenostima do 400 cm, na primer osobama koje se bave golfom.

Želite li preciznost izrade sočiva za naočare na nivou piksela, možete odabrati Tact TrueForm indoor dizajn kojim Hoya dodatno obrađuje unutrašnju površinu postojećeg dizajna sočiva za naočare skladno vašoj dioptriji. Za vas to znači da je dioptrija na jedinstven način kalkulisana kako bi naglasila bolju vidnu oštrinu i jasnoću slike u svakoj pojedinoj liniji gledanja.

Argumenti za kupovinu:

Potpuna vizualna efikasnost na radnom mestu

Gladak prelaz iz daleke/srednje zone na blizu

Najšire vidno polje bez distorzija i fleksibilnost dubine