Loading...
Akcija!

BlueCut UV 1.50

Original price was: 3,700.00 rsd.Current price is: 2,950.00 rsd.

Opis

Prirodna sunčeva svetlost je izvor spektra zračenja koje je u nevidljivoj UV oblasti i oblasti vidljive plavo-ljubičaste svetlosti štetna za oko. Ova štetna zračenja nalaze se ne samo u prirodnoj svetlosti, već smo im izloženi u uslovima veštačkog, digitalnog, neonskog i LED osvetljenja.

Ljudsko oko je tokom celog dana izloženo ovim zračenjima što može dovesti do zamora oka, pada koncentracije, glavobolje, zamagljenog vida, crvenih i suvih očiju pa čak i do ozbiljnih i trajnih degenerativnih promena na rožnjači.

Blue Cut UV je zaštitni sloj koji je specijalno razvijen za ljude koji većinu svog vremena provode u zatvorenom prostoru i izloženi su štetnom plavom svetlu preko LED ili LCD televozora, monitora, lap topova, tableta, smart telefona i GPS uređaja. Blue Cut UV blokira deo štetne plave svetlosti u oblasti talasnih dužina od 400 do 500 nm.

Uz višeslojni antirefleks i UV 400 filter, Blue Cut zaštitni sloj obezbeđuje potpunu zaštitu i komfor kako u zatvorenom prostoru sa veštačkim osvetljenjem tako i na otvorenom.

Blue Cut UV zaštitni sloj:

Odbija štetnu plavu svetlost

Obezbeđuje 100% UV 400 zaštitu

Smanjuje neželjenu refleksiju

Odbija čestice prašine

Otporan je na kapljice vode

Brzo se odmagljuje

Otporan je na grebanje

Lako se čisti i održava

Dodatne informacije

Težina 0.100 kg
Dimenzije 10 × 10 × 5 cm
Tip

Dorada

BlueCut

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BlueCut UV 1.50“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *