Loading...

Acuvue Oasys Toric

4,800.00 rsd

Bazna krivina 8.60 mm

Dijametar 14.50 mm

Sadržaj vode 38%

Dvonedeljna zamena, dnevno nošenje

Besplatna dostava preko 6.000,00 rsd

Opis

Acuvue Oasys torična sočiva za astigmatizam su dvonedeljna kontaktna sočiva namenjena za korekciju astigmatizma napravljena od Silicon-Hidrogel materijala.

Stabilnost ovih sočiva se obezbeđuje EyeElid Stabilised dizajnom koji koristi prirodne pokrete naših kapaka i njihove pokrete sa sočivom u silju održavanja sočiva u željenoj ravni. Ovakva stabilizacija sočiva nije uslovljena silom gravitacije, te sočiva ostaju u željenoj ravni čak i pri ležanju ili naginjanju glave.

ACUVUE OASYS sa HYDRACLEAR PLUS tehnologijom su silikon-hidrogel kontaktna sočiva. Obezbeđuju neprevaziđenu udobnost pri nošenju sočiva, čak i u zahtevnim okruženjima (klimatizovane prostorije sa suvim i hladnim vazduhom) kao i u situacijama koje uključuju intenzivnu upotrebu digitalnih uređaja (ekrani računara, mobilnih telefona, televizora…). Posebna HYDRACLEAR PLUS tehnologija njihove izrade je inspirisana načinom na koji naš suzni film čuva naše oči i olakšava osećaj umornih očiju. Ova tehnologija pomaže očuvanje stabilnosti suznog filma i čuva vlažnost sočiva. ACUVUE OASYS sočiva imaju najveći stepen UV zaštite koji se može naći u kontaktnim sočivima. Jedinstven dizajn ivice ovog sočiva omogućava lakše treptanje uz olakšani kontakt vaših kapaka sa ivicom ACUVUE OASYS kontaktnih sočiva. Sočiva su namenjena korekciji kratkovidosti i dalekovidosti.

Dodatne informacije

Težina 0.150 kg
Dimenzije 15 × 10 × 5 cm
Proizvođač

Tip

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Acuvue Oasys Toric“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *