Loading...

Mnoga standardna sočiva (stakla) imaju problem da je potrebno napraviti optičke kompromise kako bi vam pružili proizvod koji je dovoljno tanak i ravan i da izgleda dobro. Ali Zeiss Clear View sočiva nisu standardna. Nude vam odličan i jasan vid a istovremeno odličnog izgleda. To su najnovija FreeForm sočiva. Jednostavno su savršena.

DuraVision zaštite na sočivima nude mnoge prednosti kao što su otpornost na grebanje, antirefleksna svojstva i površinu koja je otpornija na prljavštinu i lakšu za čišćenje. Najnovija inovacija u Zeiss-u je DuraVision Antivirus Platinum. Antivirusni i antibakterijski premaz koji se aktivno bori i ubija 99,9% potencijalno štetnih virusa i bakterija na površini sočiva.

Zeiss Clear View Single sočiva su dostupna sa Zeiss-ovom najnovijom generacijom tehnologije blokiranja plave svetlosti – Zeiss Blue Guard.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*